Knutholmen i Kalvåg
©Knutholmen

I idylliske Kalvåg ligg Knutholmen

Romma på Knutholmen er svært varierte. Du kan bu i ei rorbu, ei leilegheit, eit historisk eller moderne sjøhus.

Når du kjem til Knutholmen har du teke steget inn i ei maritim verd. Familien Fosse som eig og driv staden har lagt vekt på at den gamle sjøbustilen vert teken vare på. Knutholmen Restaurant tilbyr mat rett frå havet. I restauranten finn du båten, skjeret, ausekjæret, tønna, taukveilen, snekka og fjæresteinane. Utanfor har du akvariet med fisk og skaldyr ifrå området. Sjå deg gjerne rundt i vakre Kalvåg og nærområde. Les meir om Knutholmen og book di neste overnatting.

Sjøholt by Knutholmen

Sjøholt by Knutholmen vil du få ein eksklusiv oppleving heilt ytst i havgapet. I den sjelfulle sjøbuda fra 1860 kan du bu på lekre og intime værelse med innreia etter locale historiske personlegheiter. Alle romma har høg comfort og med eit unikt interiørdesign med mange detaljer for å framheve historia til personen rommet er kalla opp etter. Å bu her er ei fargerik og inspirerande kulturoppleving, og vil garantert gje deg ei kjensle av kontinental luksus.

Ønskjer du ei heilt spesiell oppleving i sommar anbefaler vi å booke ein av pakkene presentert under.

Sommer på Knutholmen

 

Finn din pakke

Pakketilbuda til Knutholmen inneheld overnatting, servering og opplevingar.
Dei er verd å sjekka ut om du vil ha mest mogleg ut av opphaldet ditt
.

Frå 3680 NOK

Romantisk Opphald

Nyt tida saman berre dokke to under eit opphald i to dagar. Bruk gjerne helga til å utforske dei vakre omgjevelsane og dei mange turmuligheitene i storslått natur som øya byr på til fots, til sykkel eller til sjøs.

Dosabu med kjæreste
Frå 3980 NOK

Bu 3 netter i morderne sjøhus, betal for 2

Finn roen på Knutholmen og bli ei ekstra natt uten tillegg i prisen! Vi er opptekne av berekraft på Knutholmen. Og jo lenger folk bur, dess mindre avtrykk etter kvar gjest.

Sjøholt
Frå 6790 NOK

Bobler, badstue og ein betre middag

I pakka får dykk eit av Knutholmen sine aller finaste rom med frukt og champagne på rommet, fireretters middag og den flytande saunaen eit par timar for dykk sjølv

Sjøholt

Frå hav til bre og fjell

Bremanger byr på spanande opplevingar i vestnorsk natur.

© Jostein Vedvik
Vetvik