Sjøholt by Knutholmen

Sjøholt by Knutholmen

I den sjelfulle sjøbuda fra 1860 kan du bu på lekre og intime værelse med innreia etter lokale historiske personlegheiter. Alle romma har høg comfort og med eit unikt interiørdesign med mange detaljer...

I den sjelfulle sjøbuda fra 1860 kan du bu på lekre og intime værelse med innreia etter lokale historiske personlegheiter. Alle romma har høg comfort og med eit unikt interiørdesign med mange detaljer for å framheve historia til personen rommet er kalla opp etter.
Å bu her er ei fargerik og inspirerande kulturoppleving, og vil garantert gje deg ei kjensle av kontinental luksus. Slapp av med eit glas bobler på den møblerte uteplassen eller nyt forfriskninger i den stilige loungen, forbeholdt gjestar på Sjøholt.

Værelse
Reis på oppdagelsesferd gjennom historia til personer som til dømes Audun Røys, ein hardtarbeidande mann frå Kalvåg som dreiv både butikk og fiskemottak i bygda. Lunt og originalt interiør spelger den varme personligheten, og mellom
Å bu her er ei fargerik og inspirerande kulturoppleving, og vil garantert gje deg ei kjensle av kontinental luksus. Slapp av med eit glas bobler på den møblerte uteplassen eller nyt forfriskninger i den stilige loungen, forbeholdt gjestar på Sjøholt.

Værelse
Reis på oppdagelsesferd gjennom historia til personer som til dømes Audun Røys, ein hardtarbeidande mann frå Kalvåg som dreiv både butikk og fiskemottak i bygda. Lunt og originalt interiør spelger den varme personligheten, og mellom deilige dunputer kan du slappe av etter ein dag med store inntrykk i ramsalt kystnatur. Romma ligg i 2. etg og har king size seng.

Værelse med sjøutsikt
Å kjenne roen senke seg på eit av våre lekre værelse med sjøutsikt er ei oppleving i seg sjølv. Romma er innreia med dei lekraste detaljer, forankra i historia om personar som td Didrik Værø. Han var ein høgt akseptert mann som først emigrerte til Amerika og vart statsborgar, for sidan å flytte heim og jobbe for norsk sildeeksport til England. Nyt dei historiske susa i ei king size seng med direkte utsikt til Kalvåg hamn.

Loftsværelse
I 3. etasje på Sjøholt finn du dei intime og vakre loftværelsa våre. Her kan du drøyme deg vekk til fordums tid på til dømes “Vestfart” sitt rom, rederiet som vart starta i Kalvåg i 1967 og som har betydd mykje for lokalsamfunnet. Maritime interiørdetaljer miksa med eksklusive materialer gjev deg kjensla av rein luksus. Romma har Queen size seng.

Loftsværelse med sjøutsikt
Å trekke seg attende til eit av loftsværelsa våre etter ein dag med inntrykk ute i naturen, vil gje deg ei ny oppleving å skrive heim om. Her bur du enten i Nikolai Astrup sitt rom, eller Dronningrommet. Lekre interiørdetaljer miksa med personlegdom og fargar vil vekke sansane dine og trigge gledeshormona! Med utsikt til hamna frå dei vakre vindauga kan ein ikkje bli anna enn begeistra for å bu på desse værelsa. Romma er intime og har Queen size seng.

Enkeltværelse
Kva med å sove på rommet som er oppkalla etter kvinna som har Kalvåg sin finaste rosehage? I interiøret på Sjøholt kjem karismaen til dei vi ønsker å heidre fram gjennom unike design. Uansett kva rom du bur på vil du oppleve eksklusiv materialbruk, lekre detaljer og ei spennande historie.

Info:

Attributes

Handikapvenleg
Rooomservice
Badstue
Restaurant
Dobbeltseng
Enkeltseng
Havutsikt
Nærme naturen
Minibar
Hårføner
Fotturar
Utandørs parkering - Gratis
Gratis Wi-Fi