Jevnlid Garden

Jevnlid Garden

Ekte handverk og god smak

På garden Jevnlid blir det laga gode kjøt- og spekematprodukt. Respekt for og kjærleik til handverkstradisjonane er nokre av dei viktigaste ingrediensane.

På Jevnlid er dei lidenskapeleg opptekne av å ivareta den rike lokale matkulturen. Dei lagar herleg tradisjonsrik mat der tida og det tradisjonelle handverket avgjer smaken. Til dømes brukar dei 2-3 månadar på å lage Spekepølsa, inkludert 5-8 veker modning. Slik får dei fram kjøtet sin unike eigensmak heilt utan tilsetningsstoff. Alt kjøtet
På garden Jevnlid blir det laga gode kjøt- og spekematprodukt. Respekt for og kjærleik til handverkstradisjonane er nokre av dei viktigaste ingrediensane.

På Jevnlid er dei lidenskapeleg opptekne av å ivareta den rike lokale matkulturen. Dei lagar herleg tradisjonsrik mat der tida og det tradisjonelle handverket avgjer smaken. Til dømes brukar dei 2-3 månadar på å lage Spekepølsa, inkludert 5-8 veker modning. Slik får dei fram kjøtet sin unike eigensmak heilt utan tilsetningsstoff. Alt kjøtet i spekepølsene, julepølsene og kjøtbollane kjem enten frå eigen produksjon eller frå nabogardane rundt.

I sommarsesongen vil det vere mogleg å kjøpe spekepølser og anna lokalt handverk i ei sjølvbetjeningbod langs Panoramavegen.

Respekten for mattradisjonane kjennest i smaken.

Produkt:
NATURLID: Inneheld 85 % storfe og 15 % fett av svin, salt
CHORIZO DE LIDA: 86 % storfe, 15 % fett av svin, salt, pepar, fenikkel, kvitløk, spansk paprika og rødvin
FJELLANSK SALAMI: Svin 80 %, 20 % storfe.Salt, Kvitløk, fennikel og pepar


Info: