Vinterdykking i Nordfjord

Vinterdykking i Nordfjord

Nordfjord er den perfekte lokasjonen for deg som dykker med oksygentank eller fridykker. Med vinterdykking i Nordfjord får du spennende undervannsliv og god sikt.

Mange trosser vinterkulda i Nordfjord på grunn av den klare sikten. Selv på en forblåst vinterdag er dykking på kysten mer interessant enn man kanskje skulle tro. Under den gråaktige havoverflata yrer det av liv i tareskogen med utallige fiskearter, krabber, anemoner og andre interessante skapninger. Et godt utgangspunkt for dykking i Nordfjord er Kalvåg i Bremanger. Her kommer dykkere langveis fra for å oppleve det frodige landskapet. Man kan faktisk se klart opp mot 50 meter på vinterstid og
Mange trosser vinterkulda i Nordfjord på grunn av den klare sikten. Selv på en forblåst vinterdag er dykking på kysten mer interessant enn man kanskje skulle tro. Under den gråaktige havoverflata yrer det av liv i tareskogen med utallige fiskearter, krabber, anemoner og andre interessante skapninger. Et godt utgangspunkt for dykking i Nordfjord er Kalvåg i Bremanger. Her kommer dykkere langveis fra for å oppleve det frodige landskapet. Man kan faktisk se klart opp mot 50 meter på vinterstid og følelsen man får i vannet av dette må oppleves. Dykking etter kamskjell og torsk er også vanlig blant både tilreisende og lokale. Kalvåg er kjent for å være spekket med kamskjell.

Lei en båt på Knutholmen i Kalvåg, om du ønsker å komme deg lett frem til fine lokasjoner for dykking. Ønsker du å dykke fra land uten båt kan vi anbefale Rota i Gamle Smørhamn. Dette er et frodig veggdykk.

Trenger du påfyll av oksygen på dykkerflasken kan dette gjøres i Florø, som ligger 30 minutter unna med båt fra Kalvåg.

All dykking i Nordfjord skjer på eget ansvar.

Info:

Attributes

Vinter