Surfecamp i Hoddevik

Surfecamp i Hoddevik

Norges vakreste surfeopplevelse. Er dette Norges vakreste surfespot? Det er ikkje uten grunn Hoddevik blir kalt for vårt nordiske Hawaii. Her finner du Lapoints surfecamp, som ligger i idylliske omgiv...

Norges vakreste surfeopplevelse. Er dette Norges vakreste surfespot? Det er ikkje uten grunn Hoddevik blir kalt for vårt nordiske Hawaii. Her finner du Lapoints surfecamp, som ligger i idylliske omgivelser like ved stranden. Dette er det perfekte stedet å lære å surfe eller leve ut surfedrømmen for de som allerede har mer erfaring. Med hvit sandstrand, fantastisk natur og majestetiske fjell, har du de perfekte rammene for en uforglemmelig opplevelse.
Nordiske eventyr er en av de hotteste reisetrendene akkurat nå, og dette med god grunn. Stadig flere ønsker seg aktive ferier og opplevelser utenom det vanlige – og Hoddevik er det perfekte stedet for nettopp dette.

Lev ut surfedrømmen og bli en del av det sammensveisete miljøet, gå fjellturer og nyt den vakre utsikten, utforsk den vakre kystlinjen med et paddleboard, bli med på volleyball på den fantastiske stranden, skate ned den ikoniske veien som leder ned til Hoddevik, og surf under
Nordiske eventyr er en av de hotteste reisetrendene akkurat nå, og dette med god grunn. Stadig flere ønsker seg aktive ferier og opplevelser utenom det vanlige – og Hoddevik er det perfekte stedet for nettopp dette.

Lev ut surfedrømmen og bli en del av det sammensveisete miljøet, gå fjellturer og nyt den vakre utsikten, utforsk den vakre kystlinjen med et paddleboard, bli med på volleyball på den fantastiske stranden, skate ned den ikoniske veien som leder ned til Hoddevik, og surf under midnattsolen.
Du kan bli med Lapoint på surfecamp, men det er også muligheten for å ta dagskurs gjennom sommeren på surfeskolen. Sommermånedene fra juni til august byr på nydelige surfedager og mindre bølger som er perfekt for nybegynnere. På høsten og våren finner du større bølger og gode forhold for mer avanserte surfere.

Med over ti års erfaring med surfeskole i Hoddevik har Lapoint blitt eksperter på surfeferier på Stad. Lapoint hjelper deg å ta surfingen din til neste nivå, samtidig som du har det utrolig gøy i vannet. Uansett om du vil bli med på et surfekurs, surfe på egenhånd eller bare bruke surfecampen som base for eventyret ditt, har Lapoint en pakke som passer for deg.

Lapoint tilbyr både overnatting, surf camp, surfetimer og utleige.

Det er daglige bussavganger mot Hoddevik fra Trondheim og Oslo. Det nærmeste busstoppet er Bryggja, som ligger omtrent én times kjøretur fra campen. Herfra kan du ta en taxi til campen. Fra Bergen har du muligheten til å ta en fem timer lang vakker fergetur for å komme til campen. Fra ferjekaien er det en times taxitur til campen.

Info:

Attributes

Sommer
Vinter
Vår
Høst