Ocean View Stad

Ocean View Stad

Ocean View Stad ligg intimt til ytst på svaberget på Skottneset Feriesenter. I denne glamping-hytta kan du vere nært på sjøen og oppleve den formidable utsikta ut mot Stadthavet. På terrassen kan du n...

Ocean View Stad ligg intimt til ytst på svaberget på Skottneset Feriesenter. I denne glamping-hytta kan du vere nært på sjøen og oppleve den formidable utsikta ut mot Stadthavet. På terrassen kan du nyte solnedgangen som går i havet om sommaren. Etter solnedgang kan du trekke inn i Ocean View, legge deg i deilige hotellputer og sovne til bølgeskvulp som slår mot svaberget. Vi anbefaler Ocean View om du ynskjer ei roleg og stille stund tett på naturen, krydra med litt luksus.
Ocean View er ein del av Skottneset Feriesenter og ligg ved Barmsund ferjekai på Fylkesveg 618. Her kjem du til ei lita glamping-hytte med terrasse over sjøen, ferdig oppredd dobbeltseng, eit lite kjøkken og bad m/dusj. På terrassen er det tillaga med bålpanne og sitjegruppe slik at besøkjande kan nyte den harmoniske utsikta.

Info:

Attributes

Kjæledyr tillatt
Dobbeltseng
Havutsikt
Nærme naturen
Røykfritt
Hund
24-timers innsjekk
Vannkoker/Kaffimaskin
Balkong/terasse
Utandørs parkering - Gratis
Ved fjorden