Hundekøyring med Kennel Ragnarok Polar

Hundekøyring med Kennel Ragnarok Polar

Vi ønskjer hjertelig velkomen til ei unik oppleving saman med oss og våre 30 polarhundar. Vi tilbyr alt frå ein smak av hundekøyring, til lange overnattingsekspedisjonar med hundespann, vinterkurs, sk...

Vi ønskjer hjertelig velkomen til ei unik oppleving saman med oss og våre 30 polarhundar. Vi tilbyr alt frå ein smak av hundekøyring, til lange overnattingsekspedisjonar med hundespann, vinterkurs, skiturer med hund i beltet og diverse aktivitetar med hundane våre, både vinter og sommar. Hundane våre tek dykk med på eit eventyr de seint vil gløyme her i vakre Nordfjordeid.
Alle våre eventyr skreddersys og tilpassa ditt/dykkar behov. Kennelen vår består av 30 hunder av dei ulike rasane; grønlandshund, Alaska malamute, siberian husky og nokre blandinger/Alaska huskyer. Dette er store polare hunder, som er laget for å arbeide og oppholde seg ute i veldig lave temperaturar, og dei trivs godt når dei får reise på tur, spesielt på vinterstid. Vi har også eit populært kennelbesøk som vi tilbyr heile året, der ein kan kome inn i hundegården vår og helse på oss og alle dei
Alle våre eventyr skreddersys og tilpassa ditt/dykkar behov. Kennelen vår består av 30 hunder av dei ulike rasane; grønlandshund, Alaska malamute, siberian husky og nokre blandinger/Alaska huskyer. Dette er store polare hunder, som er laget for å arbeide og oppholde seg ute i veldig lave temperaturar, og dei trivs godt når dei får reise på tur, spesielt på vinterstid. Vi har også eit populært kennelbesøk som vi tilbyr heile året, der ein kan kome inn i hundegården vår og helse på oss og alle dei flotte hundane våre. Og som ein bonus har vi stort sett alltid nokre kvalpar som ein kan få kose med.

Vinterstid tilbyr vi turar med varierande lengde og vanskeligheitsgrad. Ein smak av hundekøyring tek deg med som passasjer i sleden i ca 15 min, etterfulgt av masse kos med hundane. Alle turer som er over ein time lange vil gi gjesten muligheten til å få køyre spannet sjølv, og ein får kjenne på korleis det er å vere ein ekte hundekøyrer. Våre overnattingsturar vert skreddersydd etter ønskje og behov og kan tilpassast den enkelte gjest, så lenge det er innanfor dei rammene hundene våre treng. Ta kontakt med oss for ein uforpliktande prat om hundekøyring og kva vi kan tilby deg/dokke.

Vi tilbyr også å reise et stykke å møte gjestene våre (mot eit lite tillegg i pris) andre plasser dersom forholdene her skulle vere dårlige eller anna kjem i vegen. Strynefjellet er en plass vi bruker mykje for å ha eit snøsikkert alternativ, spesielt på sein-våren.


Info:

 • Telefon booking: +47 48510876
 • Telefonnummer: +47 48510876 / 41292128
 • Kontaktperson: Emilie Lægreid
 • Kontakt e-post: laegreidoggadesguiding@gmail.com
 • Visiting address: Harpefossvegen 103 Postal Address: 6773 Nordfjordeid
 • Hours: Opningstider og sesong
  Alle avtaler skreddersys og tilpasses gruppestørrelser og kva type aktivitet ein ønsker.
  -Primærsesong vinter (januar-april/mai) (turer med slede)
  -Haust (frå september til desember) (turer på hjul)
  Kennelbesøk: heile året

Attributes

Sommer
Vinter
Vår
Høst