Fisketur

Fisketur

Vi møtast på kaia ved Knutholmen før vi kastar loss og set kursen mot fiskefeltet. Her er det mogleg med god fangst. Fisketuren tek ca 2 timar.

Du kan få torsk, hyse, brosme, lange, steinbit, kveite, krabbe og havål. Her er det mogleg med tilpassinger for line og teinefragning eller lenger fisketid. Båten tek inntil 4 personar på ein komfortabel reise rundt på ulike mål på havet. Det er ein kjentmann med på alle turar til ei kvar tid. Turene kan avvike noko på tid, køyrerute eller bli kansellert på kort varsel grunna endring i veret. Leige av båt er inkludert drivstoff, førar/guide og flyteplagg. Du kan i tillegg leige fiskeharpe eller
Du kan få torsk, hyse, brosme, lange, steinbit, kveite, krabbe og havål. Her er det mogleg med tilpassinger for line og teinefragning eller lenger fisketid. Båten tek inntil 4 personar på ein komfortabel reise rundt på ulike mål på havet. Det er ein kjentmann med på alle turar til ei kvar tid. Turene kan avvike noko på tid, køyrerute eller bli kansellert på kort varsel grunna endring i veret. Leige av båt er inkludert drivstoff, førar/guide og flyteplagg. Du kan i tillegg leige fiskeharpe eller havfiskestang om bord for 150 kr.

Info: