Engeset Trehytter

Engeset Trehytter

Engeset trehytter er et nytt og unikt overnattingstilbud på Sandane. Hyttene har den mest eksklusive og spektakulære utsikten du kun kan få på Vestlandet. Du kan se fjella spegle seg i fjorden ein sti...

Engeset trehytter er et nytt og unikt overnattingstilbud på Sandane. Hyttene har den mest eksklusive og spektakulære utsikten du kun kan få på Vestlandet. Du kan se fjella spegle seg i fjorden ein stille sommarmorgon og nyte solnedgongen til seine kvelden. Held du deg våken lenger kan du ligge i senga og sjå på månen og stjernehimmelen gjennom panoramavindauga.
Hyttene er organisk bygget og tett på naturen. Dei beveger seg med vinden, og fuglane bygger reir i dei innebygde fuglekassane i kledninga. Sommerstid med lange lyse dager kan du slappe av oppe mellom trea etter ein lang dag med stisykling eller toppturer. Trivselsskogen med turløyper og naturopplevingar ligg i fin gåavstand frå hyttene. Om hausten kan du oppleve korleis det er høgt opp i trea når løvet fell. Vinterstid kan du spenne på deg langrennski og gå deg svett i dei nypreparerte
Hyttene er organisk bygget og tett på naturen. Dei beveger seg med vinden, og fuglane bygger reir i dei innebygde fuglekassane i kledninga. Sommerstid med lange lyse dager kan du slappe av oppe mellom trea etter ein lang dag med stisykling eller toppturer. Trivselsskogen med turløyper og naturopplevingar ligg i fin gåavstand frå hyttene. Om hausten kan du oppleve korleis det er høgt opp i trea når løvet fell. Vinterstid kan du spenne på deg langrennski og gå deg svett i dei nypreparerte langrennsløypene på Kleivane skistadion. Treng du mer utfordring kan du gå toppturar i fjella rundt hyttene. Toppturer i Vestlandsfjell er fullt på høgda med det beste i utlandet.

Om våren blir det nytt liv. Trea får tilbake løvet, fuglene kvitrar og lamma på Engeset gard hoppar rundt hytta i leikne sprett. Sjølv om du nyt utsikta, naturen og stillheten, er det ikkje langt ned til sentrum. Der har vi Trivselsshallen med klatrevegg og badeanlegg. Gloppen Hotell, kjent for sitt gode kjøken basert på lokale råvarer. Trenge du ein kaffikopp har vi urbane Lauget Kafé og Kultur.

Info:

Attributes

Dobbeltseng
Nærme naturen
Fotturar
Nærme fjellområde
Landleg
Skogsområde
Fjellområde