Lidasanden hytter

Lidasanden hytter

Uforstyrra, urørt og uforgløymeleg er nokre av tilbakemeldingane vi har fått frå fleire av gjestene våre. Kanskje det betyr at Lidasanden ikkje berre er ein plass som tek pusten frå deg – men også gir...

Uforstyrra, urørt og uforgløymeleg er nokre av tilbakemeldingane vi har fått frå fleire av gjestene våre. Kanskje det betyr at Lidasanden ikkje berre er ein plass som tek pusten frå deg – men også gir deg den tilbake?

Attraksjonar som Stryn Sommerski, surfing på Stad, Rakssetra, Loen, Loen Skylift er en berre ein køyretur unna. Lidasanden ligg rett ved Oppstrynsvatnet, og hos oss kan ein leige SUP, robåt, vann- scooter (krev båtsertifikat) Omringa av vakre fjell så ei vandring er aldri langt vekke.
FUREBU- 6 personer

Vakker hytte rett ved vatnet, godt utstyrt med alt du treng for ein pause i den norske naturen. Her kan du sovne til lyden av fossen som renn utanfor soveromsvindauget. Furebu har ei varm og koseleg atmosfære.
 
Furebu har to soverom med dobbeltseng. Der er også ein koselig hems med to single enkle senger.  Utemøbler, bålpanne og magisk utsikt over vatnet. Wifi, bad med varmekabler, peis, vaskemaskin. Kjøkken med utstyr; kaffikoker, mikrobølgeovn, kopper og kar. Dyner og

FUREBU- 6 personer

Vakker hytte rett ved vatnet, godt utstyrt med alt du treng for ein pause i den norske naturen. Her kan du sovne til lyden av fossen som renn utanfor soveromsvindauget. Furebu har ei varm og koseleg atmosfære.
 
Furebu har to soverom med dobbeltseng. Der er også ein koselig hems med to single enkle senger.  Utemøbler, bålpanne og magisk utsikt over vatnet. Wifi, bad med varmekabler, peis, vaskemaskin. Kjøkken med utstyr; kaffikoker, mikrobølgeovn, kopper og kar. Dyner og puter
(sengetøy må leigast). 
 
LIDABU – 4 personer

Velkommen til Lidabu - der natur og komfort smeltar saman. Denne hytta ved vannkanten inviterer deg til å senke pulsen og slappe av, i nydelege nasjonalromatiske omgjevnader. Lidabu er rett og slett mindfullness i ei hytte.
 
Lidabu har to soverom – et med dobbelseng, og et med to enkle senger. Wifi, bad med varmekabler, peis, vaskemaskin. Kjøkken med utstyr; kaffikoker, mikrobølgeovn, kopper og kar. Dyner og puter (sengetøy må leigast).
ELVEBU – 8 personer

Våre gjester har kalla denne hytta «ei av dei godt skjulte perlene i Noreg». Denne hytta er romsleg, og ein perfekt oase der du kan senke skuldrane med naturen rett utanfor vindauget. 
 
Elvebu har tre soverom – et med dobbeltseng, et med to enkle senger, og et loft med fire enkle senger. Wifi, bad med varmekabler, vaskemaskin. Kjøkken med utstyr; kaffikoker, mikrobølgeovn, kopper og kar. Dyner og puter (sengetøy må leigast).


 
 
 

Info:

Attributes

Barnevenleg
Nærme naturen
Røykfritt
Fotturar
Vannkoker/Kaffimaskin
Balkong/terasse
Nærme fjellområde
Landleg
Naturreservat
Skogsområde
Utandørs parkering - Gratis
Fjellområde
Innsjøområde
Landsbyområde
Nærme elv
Fjellutsikt
Gratis Wi-Fi