Drømmebo

Drømmebo

Moderne og attraktiv hytte på Bøanedsætra i Stryn med flott utsikt over fjellheimen og kort avstand til skiannlegget og turløyper. Hytta er av høg kvalitet med eiketak og veggar, slipt betonggolv, e...


Moderne og attraktiv hytte på Bøanedsætra i Stryn med flott utsikt over fjellheimen og kort avstand til skiannlegget og turløyper. Hytta er av høg kvalitet med eiketak og veggar, slipt betonggolv, eksklusive flisar, samt smakfulle innredningar. Hytta har kjøken med open løysing, fem soverom med plass til 16-18 stk, der er to bad, vaskerom, garderobe med plass til skiutstyr samt fleire stover som er utstyrt med peis. Gjennom den moderne arkitekturen i hytta får ein kjensla av at ein har tatt naturen med inn.
Hytta ligg sentralt til der det er kort vei med bil til Stryn sentrum, og til Loen der ein finn hotel Alexandra med spaavdeling og Loen Skylift som tar deg fra fjord til fjel på fem minutt, perfekte mål for ein dag med avslapping. Ellers ligg andre turistmål som Briksdalen, Geiranger og fuglefjellet på Runde Innen rimeleg avstand for fine dagsturar.

Info:

Attributes

Barnevenleg
Nærme fjellområde
Skogsområde
Utandørs parkering - Gratis
Fjellutsikt