Guida fjelltur i Hjørundfjorden | Norway Adventures

Address: Urke Kaihus, 6196 Urk Vis kart

Address: Urke Kaihus, 6196 Urk

Bli med til vårt skjulte fjordparadis. Her får du nyte fjordlandskapet nesten helt for deg selv sammen med vår kunnskapsrike guide.

 

Norangsfjorden er en arm av Hjørundfjorden og en kan trygt si at den er en av de mest dramatiske og urørte fjordene i Norge. Bruk en halv dag til en fjelltur i dette paradiset. Opplev det imponerende fjordlandskapet, med de overveldende Sunnmørsalpene. Den mektige og storslåtte naturen og kulturlandskapet i Hjørundfjorden, kan ta pusten av den mest bereiste besøkende.

Turen starter i den sjarmerende bygda Urke med bare 40 innbyggere. Underveis tar vi lunsjpause i fjellet med fantastisk utsikt over fjorden. Når vi er tilbake på Urke etter noen få timer, så tar vi oss en fortjent kopp kaffe eller lokalt brygg på Urke Kaihus.

Hvilken topp vi skal bestige eller rute vi skal gå er avhengig av været og gruppen. Vår kunnskapsrike guide sørger for at ruten blir valgt som er gøy og trygg akkurat den dagen.

Hvis du vil reise med hurtigbåten til eller fra Ålesund, så legger den til ved Kaihuset, så det er lett å komme seg til Urke også uten bil.

Inkludert:

Ledelsen av en erfaren Norway Adventures guide

Ikke inkludert:

Transport til og fra Urke Kaihus
Lunsj, snacks og drikke under turen
Reiseforsikring

Sted og oppmøte
Turen starter kl. 11.00 ved Urke Kaihus og vi er tilbake sirka kl 16.00
Møtepunkt er på Urke Kaihus. Hurtigbåten fra Ålesund korresponderer med disse tidene.

Juli - August
5 timar
Maks 12 personar / Min. 2 personar
14+ år

Vis meir

Om denne aktiviteten

Build: 03.03.2021 16:45:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8585.cbischannel-31800.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails