Selja Kloster

Address: 6741 Selje Dato: Laurdag 21 sep 2019 - fredag 20 des 2019 Vis kart

Address: 6741 Selje

Klosterbåten tar deg over til Selja, og der kan du oppleve og fordjupe deg i den spennande historia om St. Sunniva.
Menneske har reist hit i over 1000 år for å oppleve Noregs første pilgrimsstad, med unike kulturminner frå vikingtida og mellomalderen.

Dramatiske klipper, kvite sandstrender og idylliske bygder er noko av det du vil sjå når du er på båten. MS «Selja» kan ta i mot circa 30 passasjerar. Om det er fleire som vil ut til øya, kjem båten tilbake og fraktar dei over til Selja Kloster. Båten har fleire sitteplassar inne og det er to toalett på båten. Sesongen startar 4. mai og varer ut september.

Folk har reist hit i over 1000 år, for å oppleve Norges første pilgrimsplass, med unik kultur frå vikingtida og middelalderen. På øya Selje ligg Selja kloster, som sannsynlegvis er det eldste klosteret i Norge. Klosteret er bygd av Benediktinermunker omlag år 1100, til minne om St.Sunniva.

For å få ein best mulig opplevelse, anbefalar vi å laste ned appen iNordfjord. Her vil du finne ein digital lydguide som vil fortelje deg heile historia og gjere din oppleving total.

For iPhone, last ned appen her: https://apps.apple.com/no/app/aispot/id1249275897
For Android, last ned appen her: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.aispot&hl=no

Vis meir

Bestill no

Velg startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

Hotell

Nordfjord Hotell

Avstand: 37,5 km
Nordfjord Hotell har 54 velutstyrte gjesterom med 110 sengar. Hotellet har restaurant med eit godt kjøkken, bar, moderne møteromsavdeling for inntil 250 personar samt nytt badehus med SPA og treningssenter. Hotellet har heis.

Pris frå 1500 NOK

Per rom/natt
Pris frå 1500 NOK