Operagalla

Område: Nordfjordeid
Arena/Place: Operahuset Nordfjord
Kategori: Opera
Dato: Laurdag 9 apr 2022

Det er berre å gle seg til sprudlande overtürer, dei vakraste ariane, dei mest lidenskaplege duettane og mektige korsatsar!

Opera Nordfjord inviterer til operagalla for første gong på 15 år, og dermed for aller første gong i Operahuset Nordfjord!

Kjende og kjære operaperler står på programmet, og både kor, orkester og solistar gler seg til å framføre dei vakraste favorittane i eit breitt utval.

Det vert gjensyn med Margrethe Strømmen Fredheim, som mange huskar som Mimi i La Bohème i 2018, og tenoren Bror Magnus Tødenes frå Eiksund på Sunnmøre er kjent for mange, etter opptredenar på TV med KORK. Margrethe er i dag fast tilsett som solist ved Theater Kassel i Tyskland og har tidlegare arbeidd for Opera Erfurt og mellom anna hatt oppdrag for Glyndebourne Festival. Bror Magnus har hatt ei rask karriere og har m.a. vunne Renata Tebaldi-konkurransen og har gjort store roller både ved utanlandske operahus, Den Norske Opera & Ballett, Bergen Nasjonale Opera og Festspillene i Bergen.

Michael Pavelich er dirigent og kormeister og gler seg til å dirigere eit spennande og variert operagallaprogram med noko for einkvar smak. Det KAN for eksempel hende at Slavekoret dukkar opp på repertoaret...

Det er berre å begynne å gle seg til sprudlande overtürer, dei vakraste ariane, dei mest lidenskaplege duettane og mektige korsatsar.

Dato/Tid

Dato Tidspunkt Arrangementsstad
9 Apr
Laurdag 9 apr 2022 18:00 - 20:30 Operahuset Nordfjord

Kontaktinformasjon

Linker


Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

E-post til booking@nordfjord.no

Bestillingsvilkår


Bestill hos oss

  • Offisiell bookingside for Nordfjord
  • Ingen bookingavgift
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt
Build: 17.01.2022 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8585.cbischannel-31800.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails