Annonser

Fotoservice

Reisemål Stryn & Nordfjord har etablert en fotoservice som gjer flotte bilder gratis tilgjengelege for presse og bransjekundar over heile verda. I samarbeid med Fjord Norge har vi hatt besøk av landets beste fotografar for å dele sine inntrykk, og resultatet er bilete som har prega magasin, plakatar og trykksaker over heile verda. Det vert stadige teke nye bilete, og desse vil bli lagt ut i vår fotodatabase, der dei kan sorterast både på region og tematisk.

Foto
Foto: Imageshop Nordfjord

Det er fotograf Terje Rakke som har tatt mange av bileta dei siste åra. – Vestlandsnaturen er utrolig variert, med utrolige flotte landskaper og kort reisetid. Lyset her er mer unikt enn i noen av 30 landene jeg har jobbet i, seier Rakke.

Bileta i databasen kan brukast av turoperatørar, magasin, aviser, men kun dersom dei vert nytta for å illustrere reisemålet Nordfjord. Dei kan ikkje brukast kommersielt eller videreseljast på nokon måte. Bileta er tilgjengeleg i ulik oppløysing - klar for bruk i alt frå internettpresentasjonar til storformatplakatar.

Klikk her for å gå til vår fotoservice

Sist oppdatert   16.03.2014  

Kontaktinformasjon

Reisemål Stryn & Nordfjord AS
Perhusvegen 24, NO-6783 Stryn
Tel. +47 57 87 40 40  
E-mail: mail(a)nordfjord.no

Booking: +47 57 87 40 53
booking(a)nordfjord.no

 

Logo DSN

Våre partnarar