Annonser

Bestill her

 
 
ARRANGEMENT
Copyright © Nordfjordrittet

Nordfjordrittet

Nordfjordrittet: Eit nytt landevegsritt (første gong i 2013) med start på Lote, innover Panoramavegen til Stryn, vidare derifrå til Loen, Olden, Innvik, Utvik og over Utvikfjellet til Byrkjelo vidare til mål på Vereide. 130 km med omkring 2000...Magiske Stryn

Stivett-reglane

Det å ha flotte stiar å sykle på er ikkje ein rett, men eit privilegium. NOTS (Norsk organisasjon for terrengsykling) ynskjer at du tenkjer over korleis du kan ta vare på stiane du ferdast langs, slik at stiane kan vere til glede for alle, år etter år.

 

Sykling i Nordfjord

I Nordfjord er vatnet nesten turkis, og er omgitt av isbrear og høge fjell, og lenger ute i fjorden finn du kvite strender. Fins det noko betre stad å ta fram sykkelen og utforske naturen? 

HØGDEPUNKT
Copyright © Siri Lund/Harpefossen

Downhill på Harpefossen

På Furuhogane kan vi tilby downhill sykling kvar laurdag frå 21.juni til 16.august frå kl 11:00 til 15:00. Downhillsykling er heisbasert sykling i doserte løyper eller terrenget med spesialbygde syklar og fullt sikkerhetsutstyr. Heisen fraktar syklistane...


Copyright © Erik Jones/Folven Sykkelfestival

Stisykling rundt Folven, Stryn

Folven Camping er blitt Stryn sin base for stisykling. I mai og august blir det nye stisamlingar. Bli med og opplev spektakulære og varierte høgdemeter.
Kontaktinformasjon

Reisemål Stryn & Nordfjord AS
Perhusvegen 24, NO-6783 Stryn
Tel. +47 57 87 40 40  
E-mail: mail(a)nordfjord.no

Booking: +47 57 87 40 53
booking(a)nordfjord.no

 

Logo DSN

Våre partnarar