Annonser

Bestill her 
 

Stryn Sommerski

Stryn Sommerski gjev deg ei anleis sommaroppleving i imponerande Vestlandsnatur. Stryn Sommerski passar for alle som ynskjer ei skioppleving om sommaren enten du er ein barnefamilie, ynskjer å køyre terrengpark eller frikøyring. Strynefjellet er staden for off piste, og kan by på mange gode toppturmoglegheiter.

Stryn Sommerski
Foto: Emil Eriksson
Kafe og skishop
Kafe og skishop
Foto: Frode Sunde

Stryn Sommerski opna for sesongen 28.mai 2015! Følg med på deira Facebook-side for oppdatert info.

Stryn Sommerski finn du på Strynefjellet, 45 km aust for Stryn sentrum. Skisenteret ligg langs fylkesveg 258 - kjent som Gamle Strynefjellsveg og er nasjonal turistveg. Vegen er vanlegvis vinterstengt frå medio oktober til slutten av mai. Stryn Sommarski opnar så snart vegen er rydda for snø, og har ope så lenge snøen ligg i anlegget. 

Eit sommareventyr

Frå basen på 1080 moh tek ein stolheis deg opp til 1300 moh. Derifrå er det ein T-heis som bringer deg opp til toppen på fantastiske 1600 meter over havet, der ein får følelsen av å vere på Norges tak med utsikt over bre, høge fjell og djupe fjordar. Her er det berre å nyte mjuke svingar i preparerte bakkar, tørr pudder eller slush-aktig sommarsnø.

Faktaopplysningar

  • Antal heisar: 1 stolheis og 1 t-krokheis (t-krok heis blir ikkje sett opp sesongen 2015)
  • 3- 5 preparerte nedfartar; blå, rauød og grøn.
  • ca 5 km langrennsløype på breen
  • Høgste punkt: 1600 moh
  • Fallhøgde: 540 m
  • Gode parkeringsmuligheter
  • Kafeteria med godt utval av kalde og varme rettar, øl og vin
  • Skishop med skiutleige og skiservice
  • Gode sanitærforhold

NB! Respekter skilting og merking i anlegget. Det er forbode å fjerne eller endre oppsett merking. Ver merksam på at snøen på eit sommerskianlegg er spesiell, og forholda endrar seg rakst. Dersom du ynskjer å gå på toppturer eller køyre off piste, anbefaler vi å ta kontakt med Stryn Sommerski for råd/tips. Uteguiden tilbyr guida turar (sjå under). 

Mange overnattingsmoglegheiter

Stryn har massevis av overnattingsmoglegheiter, og alltid noko som passar dine ynskje. Ta kontakt, så hjelper vi deg med bestillinga, eller sjekk ut alternativa sjølv.

Ope alle dagar frå 10.00 – 16.00, så lenge sesongen varer.  
Tel.: +47 45 83 70 77 | E-post: post@strynsommerski.com

Velkomne til verdas gladaste skisenter, Stryn Sommerski!

 

Feelgood Stryn Sommerski 2012
Sist oppdatert   28.05.2015  
RELATERTE PRODUKTER

Copyright © Emil Eriksson/Stryn Sommerski

Stryn

Stryn Sommerski

Kva med ein skiferie i midt på varmaste sommaren? Høge fjell og nordisk klima gjer skikøyring mogleg nesten heile året. Stryn Sommerski er det mest kjende sommarskisenteret i Nord-Europa, med flotte forhold gjennom sommaren. Ved den 100 år gamle...


Copyright © Oscar Almgren

Stryn

Guida frikjøring på Stryn Sommerski

Våre guider er lommekjent på Stryn Sommerski. Du slipper bomturene – vi finner den beste skikjøringa! En dag med frikjøring er perfekt som intro den første dagen i et nytt skianlegg. I løpet av en dag med offpistguiding viser vi deg de beste åka i...


Kontaktinformasjon

Reisemål Stryn & Nordfjord AS
Perhusvegen 24, NO-6783 Stryn
Tel. +47 57 87 40 40  
E-mail: mail(a)nordfjord.no

Booking: +47 57 87 40 53
booking(a)nordfjord.no

 

Logo DSN

Våre partnarar